Vi vil ha deg som kunde hos oss!

Vi har nå lagt til mulighet for alle som ønsker det å registrere seg for vårt nyhetsbrev.

Registrering i vår database kan gjøres her.

Da det er mulighet for store endringer og videreutvikling i bedriften i 2017 kan vi absolutt anbefale alle våre kunder å melde seg inn for videre kontakt.

Vår butikk har i mange år vært en av de største tilbyderne av ferdigrammer i spesielle størrelser, innramming, fotografering og passbildefotografering i Oslo.

Vi har gang på gang fått tilbakemelding fra kunder at det er kun hos oss der det er mulig å finne såpass mange rammer i så mange forskjellige størrelser, da det er mange av våre konkurrenter som tilbyr rammer i de vanligste størrelser som 30X40, 50X70 og 70X100, har vi passet på å ha alt fra kvadratiske rammer som 20X20, 50X50, og opp til 70X70 til avlange rammer som 20X40 og 50X100. I tillegg til dette har vi passet på at dere kan finne alt fra aluminiumsrammer, kunststofframmer og trerammer i ekte eik.

Det er også hos oss der dere selv kan komme med et bilde eller bli fotografert i butikken, få skrevet ut bildet i opp til A3+ på dagen (og enda større dersom man skulle ønske det), finne en passende ramme med god veiledning og få den rammet inn av en profesjonell rammemaker med mange års arbeidserfaring, derfor sier vi at personlig service er hovedårsaken til våre mange fornøyde kunder.

Nå som vår gode nabo – Clarion Hotel, skal gjøre store ombygginger i løpet av 2017, har vi fra tidligere erfaring med restaureringsprosjekter nå forsøkt å ta grep slik at vi kan på bedre måte holde kontakt med dere som er eller ønsker å bli kundene våre, derfor vil vi gjøre en innsats for at dere skal lettere få svar på spørsmål online, få bedre oversikt over vårt vareutvalg og tjenester og å få raskere svar på prisforespørsler og annen praktisk informasjon.

Vi håper derfor på at så mange av dere som mulig registrerer dere hos oss slik at dere vet at vi fortsatt er her i Oslo, kommer fortsatt til å holde på, og vil gjøre alt vi kan for at du som kunde kan få god hjelp til å bevare og stille ut dine bilder på best mulig måte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *