Om Oss

Vil du vite hvor du finner oss?

Klikk her for instruksjoner!

Kodak Express: We’ll show you how!

Kodak

Vi er spesielt stolte av å få kalle oss en offisiell forhandler for Kodak Express, dette innebærer blant annet at vi trykker bilder på ekte Kodakpapir, bruker fotokjemi fra Kodak, selger kamera, digitale bilderammer, film, batterier i tillegg til andre varer og tjenester fra Kodak. Kodak er en av fotohistoriens eldste navn og en av de viktigste aktørene innen kinematografi, fargefotografi, sort-hvittfilm, kompaktkamera og andre fotorelevante emner i det tjuende og tjueførste århundre. Da er det kanskje ikke så rart at Kodak også er en av det mest gjenkjente merkevarene innen foto per i dag?

Om Oss:

Klikk her for å se bilder av våre lokaler.

Vi er en spesialforretning innen rammer og foto i Oslo. Vi har rammer helt fra passbildestørrelse og opp til 70 X 100 cm, med alle standardstørrelser derimellom, med mange hundre listprøver å velge mellom. Vi har også kunstplakater og bilder. Vår fotoavdeling er del av Kodak Express, verdens og skandinavias største fotokjede. Vi selger det meste innen filmbaserte og digitale kameraer, bl a Kodak, Pentax, Olympus, Samsung og Canon.

Firmaet startet på høsten 1993, og har idag 4 ansatte. Vår kundekrets er i Oslo men også hele Norge grunnet vårt meget brede sortement innen rammer med totalt 50 forskjellige størrelser, farger, modeller. Vi har over 25 års bransjeerfaring.

Våre åpningstider er:

Ullernchausseen 119 LILLEAKER:

Mandag til fredag: 11.00 – 17.00

Lørdag: 11.00 – 16:00

Ved avtale på forhånd kan vi åpne eller stenge tidligere / senere:

Utvidet åpningstid (ved avtale): 09:00 – 19:00